Personvern

Vindafjord Trafikkopplæring

Behandling av personopplysninger

Personvernerklæring for xn--vindafjord-trafikkopplring-ljc.no

Ditt personvern er viktig for Vindafjord Trafikkopplæring Jonny Einem og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. All behandling av personopplysninger i Vindafjord Trafikkopplæring Jonny Einem skal følge det til enhver tid gjeldende personvernregelverket, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

Denne personvernerklæringen gir opplysninger om hvilke personopplysninger vi samler inn på denne web-siden, hvordan opplysningene brukes og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg blir registrert her. For øvrig viser vi til Vindafjord Trafikkopplæring Jonny Einem sitt skolereglement/elevavtale og øvrige personvernerklæringer.

Behandlingsansvarlig

Daglig leder i Vindafjord Trafikkopplæring Jonny Einem er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som utføres i virksomheten. Dersom du har spørsmål knyttet til vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte oss på jonny@vindtraf.no.

Generelt om behandling av personopplysninger knyttet til trafikkopplæring

Trafikkskoler behandler en rekke personopplysninger om sine elever for å kunne yte trafikkopplæring i tråd med forskrift om trafikkopplæring og førerprøve. En trafikkskole behandler blant annet informasjon om navn, e-post, telefonnummer, fødsels- og personnummer, samt informasjon knyttet til kjøreopplæringen, herunder informasjon om gjennomført obligatorisk opplæring. Opplysningene lagres i 5 år for å oppfylle krav i forskrift, samt lagringsforpliktelser etter regnskaps- og bokføringslov

Vindafjord Trafikkopplæring Jonny Einem benytter administrasjons- og bookingsystemet TABS. I TABS lagres informasjon om navn, e-post, telefonnummer, fødsels- og personnummer, samt informasjon knyttet til kjøreopplæring. Personopplysningene behandles for å kunne oppfylle avtaler om kjøreopplæring med elevene, samt som grunnlag for fakturering.

Om personopplysninger som registreres på denne web-siden

Denne websiden er utviklet av TABS AS for Vindafjord Trafikkopplæring Jonny Einem.

Informasjon som vises på websiden og/eller som du registrerer på websiden er knyttet til kundeforholdet mellom deg og Vindafjord Trafikkopplæring Jonny Einem, og opplysninger og annen informasjon du måtte angi på denne websiden videreformidles til Vindafjord Trafikkopplæring Jonny Einem.

Det er Vindafjord Trafikkopplæring Jonny Einem som er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger som du registrerer på denne web-siden.

For å kunne levere denne tjenesten, for å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby support, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk.

Som de fleste nettsteder benytter websiden seg av informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne. Websiden bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige.

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Ved å bruke websiden samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du ikke ønsker å samtykke til dette, kan du administrere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Det kan du lese mer om her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?

Personopplysninger som du har registrert på denne websiden vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter vi har.

Videre vil vi slette personopplysninger om deg dersom du ber oss om det, med mindre vi har et rettslig grunnlag eller en lovpålagt plikt til å oppbevare personopplysningene videre.

Får andre tilgang til dine personopplysninger?

Personopplysninger som du har registrert på denne siden vil vi dele med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig for å oppfylle våre rettslige forpliktelser.

Utover dette vil vi ikke dele dine personopplysninger med andre virksomheter, med mindre du samtykker til dette.

Bruk av databehandlere

Vindafjord Trafikkopplæring Jonny Einem inngår databehandleravtale med alle virksomheter som på våre vegne behandler personopplysninger du har registrert på xn--vindafjord-trafikkopplring-ljc.no. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen.

Hvor lagres dine personopplysninger?

Personopplysninger som du har registrert på xn--vindafjord-trafikkopplring-ljc.no lagres på servere i Norge og Europa. Det lagres ikke personopplysninger i land utenfor EU/EØS.

Informasjonssikkerhet

Vi tar informasjonssikkerhet på alvor og har etablert passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysningers integritet, tilgjengelighet og integritet. Tilgangen til dine personopplysninger er begrenset til ansatte som har et tjenstlig behov for slik tilgang.

Rettigheter

Du har rett til innsyn, retting og sletting av personopplysninger i henhold til personvernlovgivningen. Videre har du på visse vilkår rett til begrensning av behandlingen og til å protestere. I tillegg har du rett til dataportabilitet.

Du kan til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger, med den følge at Vindafjord Trafikkopplæring Jonny Einem må slette personopplysninger som blir behandlet med grunnlag i samtykket.

Du har rett til ikke å være gjenstand for en avgjørelse som utelukkende er basert på automatisert behandling som har rettsvirkning for, eller på tilsvarende måte i betydelig grad, påvirker deg.

Spørsmål eller anmodninger om innsyn i opplysninger som er registrert om deg kan rettes til jonny@vindtraf.no eller eventuelt per post til Vindafjord Trafikkopplæring Jonny Einem, Lensmannsveien 84, 5574 Skjold.

Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med lovverket, kan du rette en klage til Datatilsynet (post@datatilsynet.no).

Endringer

Dersom vi foretar endringer i denne personvernerklæringen, vil endringene bli publisert på denne nettsiden 14 dager før de iverksettes.

Kommende aktiviteter

trafikalt grunnkurs m mørkedemo (TG)

8. juni / Skjold / 2.400 kr

TGK u Mørkekjøring (TG)

10. juni / Liaheia. / 1.300 kr

Grunnkurs (A2)

11. juni / / 1.500 kr

Grunnkurs tunge klasser (C)

12. juni / Nordsjø kontorpark / 1.500 kr

Ta kontakt

Messenger